Teater, sang og dans

Kreativ læring i mange fag

Spennende prosjekt med stor forestilling. Barnas klimakonferanse kan gjøres som en stor produksjon der hele trinnet deltar med minimum 60 elever. Manus inneholder ca 40 roller, noen helt små og andre store og krevende. Her finnes det en plass for enhver elev. Forestillingen tar over 90 minutter og den inneholder 19 sanger, alle med koreografi og/eller dans, samt fire store dansescener. Du kan lese en skjematisk prosjektbeskrivelse ved å klikke her.


Delvis fremføring. Musikalen kan forkortes, og det er fullt mulig å bare fremføre en sang, en dans eller deler av handlingen.

Ungdommens klimakonferanse. Vi har laget en justert utgave av manus som er tilrettelagt for 8. og 9. klasse. Det er de to første scenene som er endret. 

Stor pakke. Musikk i Skolen kan tilby en komplett pakke med manuskript, musikkfiler med både fullsang og playback, videofilmer som viser koregrafien på dansene, noter, filer med øvingsplaner, beskrivelse av lyd, lys, kostymer, plakater etc., samt en læremiddelpakke med fagstoff og oppgaver. Det meste kan lastes ned når du har søkt om passord. Du kan også få det tilsendt på cd, dvd og papir, les mer når du har logget deg inn. 

Korte eksempler. Hvis du vil se eksempler på hva pakken inneholder klikker du på lenkene under:
 

Forkortet versjon
Ved åpningen av et fjernvarmeanlegg ble det laget en forkortet versjon. Vi legger derfor ut notene til den versjonen og to singback-spor i mp3-format.