Om musikerne

 

Erland Helbø er musikalsk produsent og spiller gitarer, ukulele, slagverk, keyboard, bass og har i tillegg hatt ansvaret for innspilling, miksing og arrangementene. Erland er gitarist og har spilt i en rekke teater- og musikaloppsetninger på noen av landets største scener.

 

Morten Reppesgård spiller keyboard, synth og trekkspill. Morten er profesjonell musiker med bred erfaring som musiker og kapellmester.

 

Kristoffer Carlsen spiller slagverk. Han jobber som frilans musiker og slagverkspedagog. Han utgir plate med popelektronikaduoen Eik, og er ellers aktiv i flere band og prosjekter.

 

Kristina Moen spiller bass. Hun er Bachelor i utøvende musikk og har tidligere jobbet ved flere revy- og musikaloppsetninger og som frilansmusiker i ulike sammenhenger.

 

Marianne Pentha  synger. Hun er utdannet musiker og jobber som sanger innenfor flere ulike sjangre. I tillegg er hun kordirigent og sanglærer.

 

Svein Håkon Henriksen synger. Han har sunget i en rekke kor og har vært med i flere band. Han har jobbet som statist, innspillingsleder og produsent i filmbransjen