Bestille prosjektet fra MiS

Musikalen kan bestilles som et prosjekt fra Musikk i Skolen (MiS). Skolen vil først ha et møte med prosjektansvarlig fra MiS og får deretter tilgang til manus, musikk, eksempel på forestilling og koreografier, læremiddelpakke, samt forslag til dagsplaner utarbeidet i forhold til antall elever og lærere som skal delta. Ved prosjektets oppstart kommer to instruktører fra MiS som jobber med lærere og elever i ca en uke. Musikalen fremføres i en generalprøve på dagtid og en åpen forestilling på kveldstid.

 

Full pakke koster kr 48.000

To instruktører (sang/regi/dans) arrangerer kick off for prosjektet (en hel dag), og kommer tilbake for å avslutte med prosjektuke (5 dager) inkl. premiere

 

Myk pakke koster kr 32.000

En hovedinstruktør (sang/regi) arrangerer kick off for prosjektet (en hel dag) og kommer tilbake for å avslutte med prosjektuke (5 dager) inkl. premiere. I tillegg kommer en danseinstruktør, dog bare i 2 dager.

 

Minipakke koster kr 16.000

En instruktør (sang/regi) arrangerer kick off for prosjektet (en hel dag), og kommer de tre siste dagene for å sy prosjektet sammen fram mot forestilling, inkl. premiere. NB! Ingen danseundervisning.

 

Mikropakke koster kr 5000 pr dag

En instruktør innen sang, dans eller regi kommer for å jobbe med elevene én dag

 

I tillegg til lærerhonorarene kommer reise og opphold for instruktørene.

 

Send forespørsel ved å fylle ut skjema under eller ta kontakt på telefon 21 05 02 30 eller på epost musikkiskolen@musikk.no

Din bestilling er sendt